Cadzand bouwkavels

4 unieke bouwkavels

Cadzand

€ 699.000,00
2
1
86,73 - 93,22 m²
± 12.000 m²

BESCHRIJVING

Het beste van Knokke en Cadzand-bad op een toplocatie gesitueerd aan het mooiste deel van de Zeeuws-Vlaamse kust.

Het gaat om 6 exclusieve landgoedkavels van 3000m² of 4000m². Reeds 2 kavels zijn verkocht.
Deze kavels bevinden zich op een landgoed van 14 ha groot. Een unieke kans op een toplocatie voor wij echt vorstelijk wil wonen.

Elke kavel biedt ruimte voor een hoofd- en bijgebouw. Hierdoor kan iedere koper zijn eigen ideeën nastreven. De bijgebouwen van de landgoedkavels zijn georiënteerd op de toegangsweg, zodat er zo min mogelijk autobewegingen in het gebied nodig zijn. De hoofdgebouwen van de landgoedkavels zijn naar buiten geörienteerd: naar de kreek of naar het landschap. Het landgoed zelf wordt fraai vormgegeven en aangelegd met houtwallen, volop groen en een speciale toegangspoort.

Binnen het vastgestelde kwaliteitsplan kunt u samen met uw eigen architect naar eigen inzicht uw landhuis of villa ontwerpen.
De gepubliceerde afbeeldingen zijn slechts impressies van enkele mogelijke bouwopties.

Omgeving


De landgoedkavels bevinden zich op wandelafstand van de duinen, het strand, de zee en de stijlvolle badplaats Cadzand-Bad.
Cadzand-Bad staat voor zon, zee en strandplezier. Bij eb is het mogelijk om van het strand, langs natuurgebied het Zwin, naar Knokke toe te lopen. Wonen dichtbij zee betekent niet alleen genieten van een mooi decor. Het draagt wezenlijk bij aan uw gezondheid. Zo mag Cadzand-Bad sinds kort het predicaat Heilzame Zeebadplaats dragen. Cadzand-Bad heeft deze onderscheiding gekregen omdat het zeewater, het klimaat en de bodemproducten heilzaam zijn verklaard.

Bovendien kan u binnenkort aanmeren met uw bood in Cadzand-Bad. De nieuwe jachthaven geeft Cadzand-Bad de vernieuwende uitstraling die deze moderne badplaats verdient. De jachthaven heeft ruim 125 ligplaatsen en is voorzien van de modernste faciliteiten. In het clubhuis kun je bovendien lekker eten of genieten van een drankje.

Bekijk hier de video van deze unieke buitenkans.

Contacteer ons

Lidmaatschap


Partners


Kantoor Mattheeuws
Leest 49
9950 Waarschoot
+32 477 29 86 18
Gandassur BVBA
Francois Benardstraat 74
9000 Gent
+32 497 62 59 92